marți, 9 februarie 2010 | By: flying-without-wings

prostie pentru toti...


Tambalau!Mare tambalau! Ce naiba?! ca doar traim in Romania....dupa cum au spus'o si altii mult mai in masura decat mine sa critice prostia "asta ne ocupa tot timpul". Noi suntem in stare sa facem din cel mai mic lucru -cum ar fi o amarata de ninsoare o adevarata catastrofa,suntem creca singura tara indeajuns de civilizata incat sa nu fim in stare sa ne organizam pe noi insine...d'apoi sa mai dam niste oridine bune de luat in seama si altora. SUNTEM VARZA![..cu scuzele de rigoare pentru cei care se pricep cat de cat sa faca si ei ceva ici colo sa stam si noi pe linia de plutire..nu de alta da' sa nu se descopere peste mii si mii de ani sa fu odata o tara care s'a ingropat in propria prostie] .
Dupa ce au pus o tara intrega pe jar "ca nu faceti ore datorita vremii.." [chiar era si cazu' stii..noi nu puteam iesi din case..vaaai! era o zapada pe strazi..ce mai..teroare..pe naiba (:-j)]...acum sa apara in media intr'o parte ca facem ..si in alta parte ca nu facem maine ore...la radio ca in micul si neinsemnatul nostru oras nu se invata frate! ca noi nu mai avem nevoie de astfel de lucruri pamantesti!Cum sa fii atat de prost?! ma rog...ma intreb si eu ....mai mult ca sigur e o intrebare retorica careia nui poti gasi raspuns nici in vecii vecilor aaaamin! si asa..sincer inca nu sunt complet sigura ca maine mergem ,sau nu la scoala pentru ca in restu de ore care ne'au mai ramas pana maine dimineata astia sunt in stare sa mai schimbe de vreo 3 ori vestile sa fie siguri ca au ajuns la urechea poporului.

ce mai....nu suntem in stare de nimic! da vrem toti sa avem un cuvant de spus , o parere de dat,vrem toti sa fim ascultati:) da nu facem nimic sa schimbam ceva.

Am vorbit eu, o pustoaica cu gura mare..nu'mi pasa- macar ma descarc! pe data viitoare!

1 parerea ta:

Florin spunea...

o, tu, Brutus! parţial ai dreptate, parţial nu ai dreptate. ţine de gândirea fiecăruia ce-şi-cum înţelege. că suntem un stat fără nici cel mai mic simţ de răspundere? că suntem în stare să ne furăm propria-ne căciulă? că suntem în stare să furăm de la săraci şi să dăm la bogaţi? nimic mai adevărat!

cândva, demult, tare demult, a fost o ţară civilizată, acum...e o ţară cili-vizată

Trimiteți un comentariu